Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فروغی، رئیس بسیج سازمان صداوسیما در نشستی خبری، برنامه های پانزدهمین اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری پانزدهمین اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی صبح امروز در مجتمع شهید آوینی صدا و سیما برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی فروغی، رئیس بسیج صدا و سیما گفت: اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی، طنین انداز آغاز عزاداری های سیدالشهدا(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق ۱۵ سال است که در رسانه ملی با همراهی و میزبانی استان های مختلف شکل گرفته و این دوره آن در استان اصفهان با بلوغ و ظرفیت متمایز برگزار می شود. تمهیدات برگزاری این دوره همزمان با اختتامیه دوره قبل در هرمزگان آغاز شد.

وی افزود: تعداد میهمانان امسال دو برابر سال قبل و حدود هزار نفر است. همچنین در بخش بین المللی این اجلاس از ۳۰ کشور مختلف جهان میهمانان برجسته خارجی حضور خواهند یافت. رهبران کلیساهای کاتولیک، رهبران اهل تسنن در کشورهای مختلف و اقلیت های مذهبی از جمله میهمانان برجسته خارجی هستند. تاریخ برگزاری هم ۲۱ تا ۲۴ شهریور ماه سال جاری است. میهمانان خارجی این دوره از کشورهای انگلستان، افغانستان، بحرین، شیلی، آرژانتین، مالزی، هندوستان، آذربایجان و ... هستند. همچنین مفتی اعظم سوریه شیخ حسون میهمان ویژه این دوره خواهد بود.

فروغی ادامه داد: آثار متعددی به دبیرخانه اجلاس ارسال شده که در حال حاضر مشغول داوری آنها هستیم و ان شاءالله در مراسم افتتاحیه از این برگزیدگان تقدیر خواهد شد. علاوه بر میهمانان خارجی ما از ۳۰ استان کشور هم میهمان داخلی خواهیم داشت. پیرغلامان این دوره از اجلاس همانند سال های قبل در بازه سنی ۷۰ تا ۹۴ سال هستند. علاوه بر این قرار است حضور ویژه ای از مسئولان برجسته کشوری در این اجلاس داشته باشیم. رونمایی از دو کتاب و تجلیل از خانواده های مدافعان شهدای حرم از دیگر برنامه های جانبی این اجلاس خواهد بود.

رئیس بسیج سازمان صدا و سیما ادامه داد: یکی از تصمیمات مهم و بزرگی که در دبیرخانه این اجلاس گرفته شد این است که قرار است در کمتر از ۲۵ سال آینده همزمان با آزادسازی قدس این اجلاس را قدس شریف برگزار کنیم. دبیرخانه این اجلاس هم اکنون آمادگی کامل برای برگزاری این اجلاس را دارد.

فروغی در ادامه با اشاره به شعار این دوره اجلاس گفت: «هیئات حسینی، منادیان گفتمان انقلابی و تفکر اسلامی» شعار این دوره اجلاس است.

در ادامه این نشست زرگرپور، استاندار اصفهان با اشاره به سابقه تاریخی استان اصفهان گفت: اصفهان استانی است که سابقه ۱۰ هزار ساله دارد و چهار دوره پایتخت بوده، آنچنان که امروز هم پایتخت تمدن و فرهنگی است. اصفهان استانی است که رهبری در سخنان شان اشاره کردند روزی خواهد رسید که اصفهان را به شهید خرازی ها خواهیم شناخت. شهادت محسن حججی نه تنها باعث افتخار اصفهان و ایران بلکه باعث افتخار اسلام شد. با چنین سابقه فرهنگی اجتماعی مشخص است متوسط آسیب های اجتماعی در این استان بسیار پایین است.

وی افزود: وقتی در مراسم اختتامیه دوره قبل اجلاس پرچم اجلاس را به عنوان میزبان دوره بعد به ما هدیه دادند، ما پرچم را به گلزار شهدای اصفهان بردیم تا به مردم اطلاع دهیم میزبان چنین اجلاسی خواهیم بود. این اطلاع رسانی با استقبال بسیار عظیمی مواجه شد. علاوه بر این اجلاس پیرغلامان که این دوره در اصفهان برگزار می شود، یک اجلاس کاملا مردمی است و بنده در اینجا اعلام می کنم حتی یک ریال هم از اعتبارات دولتی برای این اجلاس خرج نکردیم. برای برگزاری این اجلاس خیرین و هیئات اصفهان پیشقدم شدند و ما قرار گذاشتیماین اجلاس کاملا مردمی و در خدمت مردم باشد.

وی افزود: در همان ابتدای کار ستاد برگزاری این اجلاس را به همراه هشت کمیته تشکیل دادیم و امروز که فاصله کمی تا برگزاری این اجلاس داریم،برای برگزاری آن کاملا آماده ایم. نکته قابل ذکر دیگر اینکه علاوه بر تعدادی که آقای فروغی برای میهمانان ذکر کردند ۳۰۰ نفر میهمان از استان اصفهان علاوه بر آن هزار نفر در این اجلاس حضور خواهند داشت.

استاندار اصفهان ادامه داد: مراسم افتتاحیه اجلاس بعدازظهر روز ۲۱ شهریور ماه در گلزار شهدا و مراسم اختتامیه عصر روز ۲۳ شهریور ماه در مسجد جامع اصفهان خواهد بود. علاوه بر این در طول روزهای برگزاری اجلاس نشست ها و جلسات تخصصی خواهیم داشت. اصفهان استانی است که در آن ۷۲۰ بقاع لازم التعظیم وجود دارد و هزار و ۷۶۰ اثر آن ثبت ملی شده، با پیش بینی هایی که در نظر گرفته شده قرار است برنامه هایی که ثبت ملی شده اند هم در طول برگزاری این اجلاس اجرا شود و این هنوز برنامه ویژه انتخاب نشده، اصفهان استانی است که در آن خرده فرهنگ های بسیاری وجود دارد. یک نمونه از این خرده فرهنگ ها خانم هایی با چادرهایی سفید در شرق استان اصفهان هستند که مراسم خاصی دارند و ان شا الله این مراسم در طول روزهای برگزاری اجلاس اجرا می شود.

در انتهای این جلسه احمدی، مدیرکل صدا و سیمای اصفهان گفت: در رسانه ملی بعد از روز ۱۸ شهریور ماه که مطابق با ۱۸ ذیحجه و عید غدیر خم است، پخش برنامه های پیرغلامان با معرفی علمای مستقر در اصفهان آغاز رسمی می شود. در این مدت مستندهای خوبی در حوزه پیرغلامان اصفهانی تولید شده، هر کدام این مستندها ۲۰ دقیقه و درباره سیره و زندگی پیرغلامان اصفهانی است. علاوه بر اینها آثار مستند تولیدی برای اصفهان توسط استان های دیگر کشور تهیه شده است و هر استان در قالب یک اثر مستند یک پیرغلام برجسته خود را به مرکز صدا و سیمای اصفهان تحویل می دهد به عبارتی ما ۳۲ اثر مستند تولیدی از سراسر استان های کشور در صدا و سیما اصفهان پخش خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین مستند ویژه شهید حججی با عنوان حجت خدا در آستانه تولید است که ان شاءالله در روزهای برگزاری اجلاس رونمایی می شود. ارتباط زنده با شبکه های سراسری، پخش زنده افتتاحیه و اختتامیه از دیگر برنامه های مرکز صدا و سیمای اصفهان خواهد بود.

احمدی در پایان گفت: همزمان با برگزاری اجلاس، نشست های دوستانه و ذکر مصیبت هایی از تاریخ ۱۹ شهریور در سیمای اصفهان با محوریت پیرغلامان اصفهانی پخش خواهد شد. این برنامه تا پایان ماه محرمادامه خواهد داشت. همکاری با شبکه امید و تولید برنامه در حوزه ذاکران نوجوان از دیگر برنامه های این مرکز صدا و سیما است. در انتهای این نشست پرسش و پاسخ میان خبرنگاران و مسئولین صورت گرفت.

فروغی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه سال گذشته قرار بود از دو نفر از مداحان تجلیل شود،اما این اتفاق نیفتاد گفت: برای تجلیل از ذاکرین شرایطی لازم است از جمله اینکه این ذاکران باید افزون بر ۴۰ سال سن داشته و ۴۰ سال هیات داری کرده و بیش از دو تا سه هزار شعر مربوط به امام حسین(ع) را حفظ بوده باشند. به همین دلیل تجلیل ما از پیرغلامان و ذاکرینی خواهد بود که پا به سن گذاشته باشند.

دهقان نیری دبیر برگزاری این اجلاس در پاسخ به یکی از خبرنگاران گفت: در این دوره از اجلاس ۲۲ اثر تلویزیونی و ۵۶ اثر رادیویی به دبیرخانه ارسال شده که در حال حاضر مشغول داوری آن هستیم. از میان این آثار ارسال شده سه اثر برگزیده رادیویی و سه اثر برگزیده تلویزیونی، سفر به عتبات عالیات اهدا می شود. همچنین تعداد میهمانان خارجی در نشست ۶۲ نفر هستند که در میان آنها چهار رهبر جمعیت اسلامی هم حضور خواهند داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه کتاب سال جاری حاضر خواهند بود، همچنین حدود ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی عرضه می‌شود که این آمار در سال گذشته حدود ۴۵ هزار عنوان بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یاسر احمدوند در نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه کتاب سال جاری حاضر خواهند بود، همچنین حدود ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی عرضه می‌شود که این آمار در سال گذشته حدود ۴۵ هزار عنوان بود و بر این اساس پیش‌بینی می‌کنیم از نظر حجم بار دریافتی با افزایش مواجه باشیم و حجم آن حدود ۷۰ تن باشد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد «نشر ایران» در حاشیه نمایشگاه کتاب افزود: میزبان رویدادی با عنوان «نشر ایران» در روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت هستیم که بر اساس نیاز معرفی بیشتر نشر ایران به جامعه جهانی و ناشران خارجی و کارگزاران منطقه‌ای طرح‌ریزی شده که حدود ۲۰ مهمان از کشورهای منطقه در آن شرکت خواهند کرد.

رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تاکید بر اینکه برنامه‌های ویژه‌ای برای غزه و فلسطین در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب تدارک دیده شده است، خاطرنشان کرد: هم کار نمادسازی برای پاسداشت و یادبود مجاهدت‌های مردم غزه تدارک دیده شده و هم برنامه‌های مختلفی با حضور اصحاب فرهنگ و قلم برگزار می‌شود.

احمدوند با اشاره به در پیش‌رو بودن دهه کرامت نیز یادآور شد: به مناسبت هم‌زمانی با ایام دهه کرامت برنامه‌هایی برای پاسداشت مقام و جایگاه دختران و بانوان تدارک دیده شده است.

این خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 750730

دیگر خبرها

  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • برنامه‌های کاروان زیرسایه خورشید در استان یزد تشریح شد + فیلم
  • ثبت نام دوره مربیگری درجه C آسیا در یزد تکمیل شد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • لحظاتی از حضور مهمانان ویژه مسجد مقدس جمکران