Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@08:52:38 GMT

مخاطب‌شناسی رکن اصلی عرصه رسانه است

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۷۶۸۵۶

مخاطب‌شناسی رکن اصلی عرصه رسانه است

رئیس صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت: دنیای امروز دنیای سرعت، اجمال، قالب و فرم است و باید به دنبال ساختارهای نو و جذاب برویم. تولیدات باید با میل و نیاز جامعه و مخاطب مطابق و متناسب باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره تولیدات رسانه ای ۱۲۰ ثانیه ای صبح امروز -دوشنبه- یازدهم دی ماه با حضور عوامل جشنواره و عوامل اجرایی رسانه ملی با حضور پنج استان اصفهان، فارس، یزد، خراسان رضوی و قم در تالار همایش‌های صدا و سیما مرکز اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام صادق زاده به عنوان جانشین مدیر جشنواره با اشاره به سالروز حماسه نه دی، در خصوص عملکرد مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر گفت: در یک سال گذشته این مجمع فعالیتش را تحت حمایت سازمات امر به معروف و نهی از منکر آغاز کرده و تلاش کرده تا به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت کند. مسئله امر به معروف و نهی از منکر از گذشته در جامعه وجود داشته است و ما تلاش کردیم تا این اقدامات را تعمیق کرده و به صورت تخصصی به آنها بپردازیم. این مجمع در تهران و به صورت خودجوش و مردمی توسط سرلشکر ایزدی راه اندازی شده و جایگزین هیچ ارگان و یا سازمانی نیست. در حال حاضر هشت کارگروه تخصصی در زمینه های محیط زیست، بانوان و خانواده، سیاسی، بازرسی، فضای مجازی و رسانه فعال است.

وی افزود: این جشنواره به همت کارگروه فضای مجازی این مجمع و به مدیریت آقای محمدی برگزار شده است. این جریان سه ماه پیش آغاز شد و حدود ۷۰ اثر نیز از مناطق مختلف پنج استان به دبیرخانه ارسال شد. ارگان های مختلفی در این راستا ما را حمایت و یاری کردند، از جمله صدا و سیما مرکز اصفهان که با وجود برخی نارضایتی ها پشت مجمع ایستاد و نه تنها در این برنامه بلکه در سایر فعالیت ها همچون برنامه "نقد و نظر" از ما حمایت کرد، امیدواریم با وجود مخالفت ها این همکاری ها ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به حمایت و همکاری نهادهای مختلف برای برگزاری این جشنواره گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری بهترین امر به معروف، امر به مسئولین است. امیدواریم این فعالیت ها منجر به تعمیق موضوع امر به معروف و نهی از منکر شود، چراکه در این صورت خیلی از مسائلی که امروز گریبان گیر آن هستیم حل می شود.

همچنین مسعود احمدی افزادی مدیر کل صدا و سیما مرکز اصفهان گفت: در این ایام باید بیشتر از همیشه به یاد امام راحل(ره)، نفس قدسی ایشان و مسئله ولایت باشیم و ولی شناسی مان را مورد بررسی قرار دهیم. هر کسی در هر جایگاهی باید بیندیشد که دلایل دوری و نزدیکی اش به ولایت چیست و چه باید بکند. هر فرد باید در ابتدا به درجه استکمالی خود بنگرد، چرا که برخی از ما جهات رشد و تعالی خود را گم کرده و دچار سرگشتگی شده ایم.

وی ادامه داد: وظیفه اصلی بر عهده شما هنرمندان است، امر به معروف و نهی از منکر ابعادی دارد که تا کنون مغفول مانده است، ورود شما به حوزه رسانه اقدامی شایسته و قابل تقدیر است.

مدیر کل صدا و سیما مرکز اصفهان با بیان اینکه موجز و کوتاه بودن ویژگی بارز این جشنواره رسانه ای بوده است، عنوان کرد: فکر می کنم می شود این کار را در حوزه آثار ۹۰ ثانیه ای نیز انجام داد. می دانیم که ساخت یک اثر۱۲۰ ثانیه ای به اندازه یک اثر ۱۵ دقیقه ای زحمت دارد و از این رو قدردان شما هستیم. دنیای امروز دنیای سرعت، اجمال، قالب و فرم است و باید به دنبال ساختارهای نو و جذاب برویم. تولیدات باید با میل و نیاز جامعه و مخاطب مطابق و متناسب باشد.

وی ادامه داد: در رسانه ملی آغاز کار "برود کست" است، اما امروز با پدیده "برودبند" مواجه هستیم و باید در رسانه این دو فضا را در هم ادغام کنیم و از همین رو رسانه های کوچک مجازی دارای اهمیت اند و اگر خوب شناخته و استفاده شوند در جهت پیشبرد اهداف رسانه اصلی مهم و پر کاربرد خواهند بود.

همچنین ماجد گودرزی، مدیر اجرایی جشنواره به ارایه گزارش جشنواره پرداخت و گفت: جشنواره تولیدات رسانه‌ای ۱۲۰ ثانیه‌ای در نخستین دوره حدود ۷۰ اثر در سه بخش آثار تصویری، شنیداری و بخش جنبی با محوریت عکس دریافت کرد.  

وی افزود: در بخش اهدا جوایز ضمن تقدیر از دو همراه بزرگ جشنواره؛ صدا و سیما و شرکت فولاد مبارکه، جایزه نقدی و لوح جشنواره به سعید نجاتی از قم، مهدی بکایی و حسن نقیان از اصفهان اهدا شد که به ترتیب مقام های سوم تا اول را در بخش آثار دیداری کسب کرده اند. در بخش شنیداری محبوبه سلیمانی از اصفهان، محمدجواد حسن شاهی و سیده لیلا اسراری از استان فارس به ترتیب مقام سوم تا اول را کسب کردند. در بخش جنبی جشنواره نیز مهدی کیانی به مقام سوم، محمد حسین ایوبی به مقام دوم و سیده فاطمه طاهری از استان اصفهان مقام نخست را کسب کردند./

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان

رقابت طرح‌ها در ره آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری همزمان با رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان پایان یافت و نتایج آن اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، همزمان با برگزاری رویداد ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان فرصتی برای ارائه طرح‌ها و محصولات فناورانه گذاشته شده بود تا افراد و شرکت‌ها بتوانند با ارائه محصولات و طرح‌های خود در حضور داوران و متخصصان مربوطه، طرح خود را به چالش کشیده و مطرح کنند.

ارائه طرح یا محصول به صورت حضوری در محل دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شد و طرح‌های برگزیده در جلسه‌ای با حضور معاونان حمل‌ونقل و ترافیک کلان‌شهرها ارائه شد.

نتایج حاصل شده پس از داوری به این صورت بود که لجستیک هوشمند پارس نرم افزار هوش مصنوعی در مدیریت ناوگان و مسیربندی هوشمند محصول فناورانه برتر جشنواره ره آورد (طرح برتر و برنده جایزه یک میلیارد ریالی)، دیدبان فناوری راهبردی آراد با طرح موتورسیکلت ثبت تخلف ساکن محصول فناورانه منتخب جشنواره ره آورد، پیمایش برخط به‌همراه پلتفرم یکپارچه حمل‌ونقل به‌همراه شهر محصول فناورانه منتخب جشنواره ره‌آورد و طرح‌های شایسته تقدیر مربوط به شرکت‌های موج‌افزار فردا، ریوا سرویس شدآمد و هی را است.

این رویداد با همکاری و تأمین مالی شرکت توسعه صنایع شهر فرین وابسته به بانک شهر از یازدهم تا سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

کد خبر 750471

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • حماس: هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیریم
  • اشغالگران با پایان جنگ در چارچوب هر توافقی با حماس مخالف هستند
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان