Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان شهرام عروف زاد مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در این نشست گفت: جایگاه رسانه ملی و صدا و سیما بسیار خاص و ویژه است و این رسانه خود یک دانشگاه ملی و فراگیر است که کل جامعه را مخاطب قرار می‌دهد و مخاطبین آن از اقشار مختلف هستند و همکاری صدا و سیما با دانشگاه فرهنگیان به عنوان اصلی‌ترین مرجع پرورش معلم در کشور قطعا موجبات نقش آفرینی بیشتر این دانشگاه در جامعه را فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به فعالیت‌های مختلف دانشگاه و رسالت شاخص آن افزود: ضمن تشکر از همکاری‌های و مساعدت‌های قبلی رسانه ملی و معاونت ها، همکاری بیشتر در جهت پوشش و انعکاس اخبار، برنامه‌ها و اقدامات دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان مورد نظر است که ان شا الله با هماهنگی‌های لازم این مورد میسر گردد.
شهرام عروف زاد با تاکید بر سابقه تربیت معلم در ایران و اصفهان و تاثیر گذاری اساتید این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان به جهت سبقه تربیت معلم دارای اساتید با تجربه و با دانش در حوزه علوم انسانی است و تخصص ویژه و اصلی این اساتید آموزش و تدریس است. بهره گیری از ظرفیت اساتید در برنامه سازی در حوزه‌های مختلف از جمله: برنامه سازی در حوزه خانواده، روانشناسی، مشاوره، مشاوره تحصیلی، آسیب‌های اجتماعی، مذهبی و دینی و تاریخی می‌تواند به صدا و سیما کمک کند.
او در ادامه عنوان کرد: در موارد مختلف دانشگاه و صدا و سیما می‌توانند همکاری داشته باشند، از جمله این موارد بهره گیری از اساتید در برنامه‌های مناسبتی مانند ایام محرم و صفر؛ دفاع مقدس و معرفی اساتید و دانشجویان نخبه؛ استفاده از فضای‌های دانشگاه فرهنگیان در برنامه سازی‌های مختلف؛ استفاده از ظرفیت دانشجویان توانمند در حوزه اجرا و گویندگی در برنامه‌های رادیو و تلویزیون؛ داشتن یک برنامه خاص دانشجویی در سطح استان مثلا با عنوان صدای دانشجو (دانشجویان دانشگاه فرهنگیان می‌توانن در این خصوص همکاری نمایند)، برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان مستعد (دوره‌های سواد رسانه، اجرا و گویندگی و...)، ایجاد زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی صدا و سیمای استان با دانشگاه فرهنگیان استان.
حجت الاسلام و المسلمین حمزه علی بهرامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این جلسه گفت: شاید دانشگاه فرهنگیان به لحظ کمی از نظر تعداد دانشجو و فضای فیزیکی در سطح دیگر دانشگاه‌های استان نباشد؛ اما از لحاظ کیفی و تاثیر گذاری جایگاه بالایی دارد. این دانشگاه مرجع تربیت افرادی است که سی سال در کلاس درس باید انسان تربیت کنند.
او افزود: سرمایه گذاری و همکاری با تربیت معلم قطعا یک آینده نگری و همراهی پربار خواهد بود. این دانشگاه رویکرد و رسالت تربیتی دارد و با بهره گیری از نهاد‌های باتجربه می‌تواند در انجام رسال خویش موفق و سربلند باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: فضای مجازی و فضای رسانه بسیار مهم است و شاید بزرگترین آسیب‌ها در این فضا ایجاد شود و این فضا‌ها نیازمند کار فرهنگی و تربیتی در قالب‌های گوناگون است.

مدیر کل صدا و سیمای استان اصفهان در نشست با مسئولین دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان گفت: اهمیت دانشگاه فرهنگیان و موضوع تربیت معلم بر هیچ کش پوشیده نیست و حتما مجموعه مدیریتی صدا و سیما در دانشگاه فرهنگیان حضور پیدا خواهند کرد و همکاری بیشتری خواهیم داشت.
بهرام عبدالحسینی افزود: زمانی در ادوار گذشته تربیت معلم تعطیل شد و این مورد ضربه بزرگی به تعلیم و تربیت زد و احساس من این است که رها شدن تربیت معلم یک اشتباه راهبردی بوده و خوشبختانه تبدیل مراکز تربیت معلم به دانشگاه و حمایت‌های مطلوب صورت گرفته که این موضوع امیدوار کننده است.
او  با انتقاد از اینکه آموزش و پرورش در اولویت برنامه‌های کشور نبوده است گفت: هرگز توجه لازم به تعلیم و تربیت نشده، باید دقت کنیم که در این مرجع مهم انسان تربیت می‌شود و اگر این عمل به خوبی صورت نگیرد با دشواری‌های همراه خواهیم شد شاید امروز خوب ارتباط نگرفتن افراد به جهت خوب تربیت نشدن در آموزش و پرورش است. اتقافات بسیاری در جامعه از آموزش و پرورش نشأت می‌گیرد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز اصفهان اظهار کرد: ما وظیفه خود می‌دانیم به دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم توجه کنیم، ارتباط نزدیکی بین دانشگاه و صدا و سیما است و امام راحل هم فرمودند که صدا و سیما دانشگاه است، دانشگاه و صدا و سیما هر دو هدایت جامعه را بر عهده دارد.
او با تاکید بر شرایط رسانه و فضای مجازی گفت: رسانه با پیچیدگی‌های بسیاری همراه است، توان و قدرت رسانه در ایام کرونا و آموزش مجازی به خوبی روشن و مشخص شد، هر فردی نمی‌تواند کارشناس رسانه باشد حتی اگر در سطح بالای علمی یا مدیریتی قرار گرفته باشد.
در این نشست معاون توسعه منابع و امور دانشجویی و روسای پردیس‌های دانشگاه نیز نظرات خویش را در جهت همکاری بیشتر با صدا و سیما و انعقاد تفاهم همکاری بیان کردند.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان صدا و سیمای مرکز اصفهان تربیت معلم دفاع مقدس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان صدا و سیما صدا و سیمای تربیت معلم برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • تجلیل از معلمان شهر دهدشت/ تقدیر از فرهنگیان خبرنگار
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی از صدا و سیمای فارس
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است